fbpx

Victorie importantă la Târgu Jiu

Academica Clinceni a obținut un nou succes fără gol primit. Echipa noastră a învins cu 2-0 pe Pandurii, la Târgu Jiu, în etapa 30, a Ligii a II-a. Sărbătoritul zilei, Bogdan Barbu, a pus la încercare vigilența portarului advers chiar din startul jocului. Mai întâi a centrat foarte bine pentru Răuță, care a fost blocat, iar apoi a trimis puțin peste poartă de la o distanță de 30 de metri. Dominarea echipei noastre s-a concretizat în minutul 23. După o succesiune de pase, Vasile Olariu l-a găsit excelent pe Robert Ion în careu, iar tânărul mijlocaș a deschis scorul cu un șut la vinclu. Golul de 2-0 a venit la scurt timp după startul reprizei secunde. Vasile Olariu a punctat, în minutul 52, cu un șut la colțul lung.

Este o victorie importantă. Nu a fost chiar ușor, dar am câștigat și, din nou, nu am primit gol. Am reușit să punem în practică tot ce am lucrat la antrenament.

Ilie Poenaru, antrenor Academica Clinceni

A fost puțin dificil la început. A fost nevoie să ne adaptăm la condițiile de joc – suprafață de joc sintetică, a plouat, terenul ud si alunecos. Cunoșteam foarte bine adversarul și ne-am gândit că îi vom putea domina, în primul rând, din punct de vedere tactic. Este important că am câștigat și ne păstrăm ritmul.

Vasile Olariu, mijlocaș Academica Clinceni

Următorul meci pentru Academica Clinceni este programat, pe teren propriu, sâmbătă, de la ora 11, împotriva formației Metaloglobus București.

Leave a Reply