Vasile Olariu: „Suntem una dintre surprizele campionatului”

A lipsit de pe teren mai bine de o lună din cauza unei accidentări. A revenit pe teren în ultima parte a meciului cu Chindia. La momentul oportun pentru a fi valid pentru antrenorul Ilie Poenaru într-o serie de meciuri foarte importante. Urmează pentru Academica Clinceni partida cu Energeticianul, de la Petroşani, iar Vasile Olariu, căci despre el am vorbit mai sus, este optimist.

Ce aşteptări sunt pentru jocul cu Energeticianul?

Întâlnim o echipă bună. Energeticianul are în componență jucatori cu experiență la nivelul ligii secunde. Dar vom încerca să obținem un rezultat pozitiv.

Care ar fi punctele lor forte? Ați descoperit şi puncte slabe?

Cred că punctul lor forte este calitatea lotului. Luați individual, jucătorii sunt foarte buni. Energeticianul are un lot numeros. Poate că aici ar fi un dezavantaj pentru echipa din Petroşani. Fiind mulți jucători noi, au carențe în ceea ce priveşte omogenitatea.

Ai trecut lipsit de pe teren o perioadă. Cum te simți acum? Cum te-ai simțit la meciul cu Chindia?

Da, din păcate mi-au cam dat bătai de cap accidentarile în prima parte a sezonului. A fost o perioada grea, peste care am trecut. Sper ca în continuare să fiu sănătos şi să-mi intru în formă cât mai repede. În meciul împotriva Chindiei am intrat în ultima parte. Îmi pare rău că nu am putut face mai mult.

Multă lume consideră Academica Clinceni ca fiind una dintre revelațiile campionatului. Ce a făcut ca echipa să fie pe locul 3 după 13 etape în Liga 2?

Într-adevar, suntem una dintre surprizele camionatului. Însa trebuie să fim conştienți că odată cu trecerea etapelor va fi din ce în ce mai greu şi va trebui să muncim mai mult pentru a ne menține pe pozițiile fruntaşe.

Leave a Reply