fbpx

Un nou succes la scor

Academica Clinceni a câștigat, din nou, categoric pe teren propriu. După victoria de acum două runde cu 5-0 în fața Luceafărului Oradea, acum echipa noastră a trecut de CS Balotești cu 4-0.

Partida a fost una la discreția jucătorilor lui Ilie Poenaru de la început până la sfârșit. Primul gol al meciului a fost marcat de Alexandru Buziuc, în minutul 12. Atacantul nostru a reluat în plasa centrarea perfectă a lui Bogdan Barbu. După doar 10 minute Bogdan Barbu a transformat un penalty acordat în urma unui fault în careu asupra lui Paul Pațurcă.

În partea secundă, Robert Ion a convertit în gol contraatacul purtat alături de Ciprian Gliga și Alexandru, ultimul fiind cel cu pasa decisivă. Rezultatul final a fost stabilit de Bogdan Barbu cu un șut la colțul lung după un serviciu foarte bun al lui Ciprian Gliga.

Cine se uită la scor spune că a fost un meci ușor. Nu a fost chiar așa. Mi-era puțin teamă ca jucătorii să nu fie relaxați. În unele momente s-a întâmplat asta, iar la pauză le-am atras atenția. Mă bucur că au reacționat bine. Este foarte important că, din nou, nu am primit gol. Sunt deja patru jocuri. Asta spune multe despre cum și ce lucrăm. Aici nu vorbesc doar despre apărare, ci de întreaga echipă. Sper să continuăm la fel. Am început să jucăm ceea ce-mi doream eu. Avem ritmul pe care îl așteptam de la meciul cu Oradea. Așa ne-am și creionat pregătirea. Să fim în formă maximă după primele trei-patru etape din acest an. Viteza noastră de joc a crescut. Evoluția tuturor este din ce în ce mai bună. Avem foarte multe acțiuni ofensive, pe care în mare parte le fructificăm. Avem 16 goluri marcate în cinci etape, timp în care am primit un singur gol.

Ilie Poenaru, antrenor Academica Clinceni

Leave a Reply