fbpx

Ultimul meci acasă în acest sezon de Liga a II-a

Academica Clinceni deschide etapa 37 a Ligii a II-a. Echipa noastră întâlnește, pe teren propriu, formația FC Argeș. Pentru Academica Clinceni este ultimul meci acasă din sezonul 2018-2019 al Ligii a II-a.

A fost un sezon excelent. Din care mai sunt de disputat două runde. Un sezon în care am surprins pe toată lumea. Dar nu putem să ne relaxăm. Urmează două meciuri cu adversari al căror nume înseamnă mult în istoria fotbalului românesc, FC Argeș și Petrolul Ploiești. Acum ne concentrăm pe prima partidă. Așteptăm și un număr mare de fani la stadion, pentru a recreea atmosfera de la meciul cu Universitatea Cluj, iar la final să ne bucurăm împreună.

Avem nevoie de suporteri și pentru că întâlnim un adversar solid. O echipă care a avut ca obiectiv promovarea. Și doar problemele juridice au făcut ca FC Argeș să nu facă parte din grupul formațiilor care se luptă pentru promovare.

Întâlnim o echipă de traditie, foarte bună. Un club care și-a dorit promovarea. Tot ce ne dorim este ca noi să fim așa cum am fost în precedentele două jocuri, cu Universitatea Cluj si Aerostar Bacău. Să avem aceeași atitudine și aceeași dorință. Îi astept pe toti cei care pe parcursul acestui sezon au fost alături de noi să vină și la acest meci. Avem nevoie de suportul fanilor. Echipa merită, iar aportul suporterilor s-a simțit de fiecare dată. Conteaza foarte mult pentru jucători ca suporterii să fie lângă ei – Ilie Poenaru, antrenor Academica Clinceni

Pentru jocul de vineri, 24 mai, ora 18:30, conducerea clubului a hotărât ca intrarea să fie liberă.

Leave a Reply