fbpx

Start într-un nou sezon de Pro Clubs. VPL şi VPG

Academica Clinceni eSports se află în faţa debutului de sezon în VPL şi VPG. Pe lângă meciurile din competiţiile interne, ne bucurăm să vă anunţăm că, Academica va evolua şi în Europa.

Pentru sezonul care urmează vom avea şi doi comentatori. Numele lor sunt Mircea Domi Cristian şi Tudor Buţan. Amândoi sunt producători de content pentru Youtube adunând împreună peste două milioane de subscriberi.

Mircea Domi Cristian, cunoscut mult mai bine după numele de pe platforma Youtube, adică Xbraker. El este licenţiat în Educaţie Fizică şi Sport – program Sport şi Peformanţă Motrică (UNEFS), specializarea Fotbal. Astfel, avem parte de un comentator care înţelege exact fenomenul fotbalistic având pregătirea specializată de preparator fizic. Pe lângă asta este deţinătorul canalelor de Youtube XBRAKER (240.000 de abonaţi) şi XBRAKER vs ARCADE (1.950.000 de abonaţi).

Tudor Buţan este la fel de cunoscut în lumea gamingului. Iar recent a reprezentat campioana României, CFR Cluj, în competiţia de FIFA20 organizată de LPF în parioada în care fotbalul de pe teren a fost obligat să spună stop din cauza pandemiei. Tudor Buţan este jucător de FIFA şi a absolvit Facultatea de Cibernetică la ASE. Este angajat într-o companie multinaţionlă ca programator şi este foarte pasionat de ceea ce face acum. Tudor organizează ocazional turnee de FIFA şi are un canal de Youtube, unde a adunat aproape 40.000 de abonaţi. Este printre cei mai buni vlogger din această categorie. În plus carisma şi talentul în recomandă din plin, iarpostul de comentator sportic la Academica Clinceni eSports i se potriveşte ca o mănuşă. Tudor promite lucruri extraordinare aici, la Clinceni. Tudor Buţan este şi unul dintre cei mai buni gameri în competiţiile de FIFA20, facând parte din echipa naţională a României.

În proiectul Academica Clinceni eSports sunt implicaţi:

Alexandru Bendorfean
Alèx Florian
Laur Tudora
Mot Flavius
David Catalin
Vladoi Maryan
Razvan Mihalache
Theo Alex
Mihai Marco
Razvan Dumitra
Robert Mihalache
Vedeanu Cosmin
Bartos Enrico
Adrian Marian
Mircea-Ionut Scheau
Paul Nicolaie
Avram Alberto
Dinu Marius
Andrei Codreanu
Vizitiu Lucian – Manager VPL / Co-manager VPG
Mihai Enache-Manager VPG

Mircea Domi Cristian- Comentator
Buțan Tudor Mircea – Comentator

Leave a Reply