fbpx

Sorin Paraschiv, team manager Academica Clinceni

Academica Clinceni completează staff-ul administrativ cu un nume important al fotbalului românesc. Sorin Paraschiv, deținător a trei titluri de campion al României, este noul team manager al echipei noastre.

Mă bucur mult că am revenit, dar de această dată în Liga I. Am avut o experiență frumoasă anul trecut, chiar dacă a fost în Liga a II-a. Este o echipă tânără, o echipă cu mulți jucători care au calitate. Au demonstrat-o în sezonul trecut din liga secundă. Deși nu erau favoriți, au reușit să facă un sezon fantastic. Mă voi ocupa de transferuri și voi fi liantul dintre conducerea administrativă și echipă. Dar, de asemenea, mă voi ocupa și de academia clubului – Sorin Paraschiv, team manager Academica Clinceni

Pentru Sorin Paraschiv este a doua experiență în conducerea clubului Academica Clinceni. Precedenta s-a derulat în primăvara anului trecut.

Sorin Paraschiv a avut o carieră fotbalistică de invidiat. Pe lângă cele trei titluri cucerite, mai are în palmares o Supercupă a României, dar și o semifinală de Cupa UEFA (sezonul 2005-2006).

Leave a Reply