fbpx

Sezon remarcabil pentru Academica Clinceni

Academica Clinceni cel mai bun sezon din istorie. Locul 5 în playoff. Un rezultat remarcabil, care vine ca urmare a unui efort uriaş. Continuăm astfel seria performanţelor din ultimele 4 sezoane având un trend ascendent. Locul 6 în Liga 2 (sezonul 2017-2018), Locul 2 în Liga 2 şi promovare în primul eşalon (2018-2019), Locul 10 în Liga 1 (2019-2020) şi, acum, locul 5 în Liga 1 (2020-2021). Am depăşit cluburi cu tradiţie în Liga I, formaţii care au avut rezultate în cupele europene, echipe obişnuite cu playofful Ligii I. Şi nu ne bucurăm doar pentru că am ajuns în playoff. Am reuşit să strângem şi puncte. 11 puncte. Ceea ce înseamnă maximum de puncte strânse până acum de o echipă care a terminat pe locul 5 în playoff. S-a mai întâmplat acum două sezoane, când Astra a strans tot 11 puncte. În rest, Craiova, Viitorul şi din nou Astra nu au putut atinge borna celor 10 puncte.

Am terminat un sezon extraordinar. Nimeni nu se gândea că suntem în stare de aşa ceva. Am reuşit o performanţă mare datorită faptului că la Clinceni se munceşte, se pute preţ pe continuitate. Ai se asigură în limita posibilităţilor tot ceea ce ai nevoie. Am reuşit împreună cu staff-ul tehnic şi conducerea clubului să creăm un grup minunat. Am jucat un fotbal bun. Eu am avut un vestiar greu. Un vestiar cu jucători cu CV-uri impresionante. Le mulţumesc tuturor pentru tot ceea ce au făcut în acest campionat. Trebuie felicitată toată lumea, de la conducere până la fetele de la bucătorie. Îmi doresc ca anul următor să fim, dacă nu se poate mai mult, măcar ca acum Ilie Poenaru, antrenor Academica Clinceni

Şi la capitolul U21 stăm bine. Suntem în top 3 la numărul de jucători tineri folosiţi în acest sezon. Şi în top 4 la goluri marcate de către jucătorii tineri. Mai multe informaţii statistice despre jucătorii eligibili pentru naţionala U21 puteţi citi pe site-ul Federaţiei Române de Fotbal.

Leave a Reply