fbpx

Robert Ion a revenit la Academica Clinceni

Academica Clinceni l-a împrumutat pe Robert Ion, jucător în vârstă de 20 de ani care aparţine de FCSB. Tânărul mijlocaş a mai jucat pentru echipa noastră în două sezoane. În 2018-2019, când Academica Clinceni a avut un parcurs excelent în Liga a II-a şi a reuşit promovarea, Robert Ion a jucat în 32 de meciuri şi a înscris zece goluri. A rămas tot sub formă de împrumut şi în următorul sezon, cel de Liga I. A bifat 32 de meciuri şi un gol marcat. Pentru FCSB a evoluat în două meciuri în campionat şi trei în preliminariile Europa League. Apoi a urmat accidentarea la genunchi şi a avut nevoie de un timp îndelungat pentru refacere.

Bine ai revenit la Academica Clinceni, Robert!

Bine v-am găsit! Sunt fericit că m-am întors. O parte frumoasă a carierei mele am petrecut-o aici. Cunosc mare parte din jucători şi din staff.

Ai revenit după o accidentare gravă, cum te simţi?

Este dificil să treci printr-o astfel de accidentare. Mi-a venit fix când îmi era lumea mai dragă. Dar încerc să iau tot ce a fost mai bun din accidentarea asta şi să mă gândesc că s-a întâmplat cu un scop. Acum vreau să încep din nou fotbalul. Cred că am trecut cu bine peste acest moment.

Ai un obiectiv personal?

Obiectivul meu este să marchez cel puţin zece goluri până la finalul sezonului şi să reuşesc zece pase decisive. Şi să mă impun în echipă. Iar la nivel colectiv, îmi doresc enorm o calificare în playoff.

Leave a Reply