fbpx

Rezultate negative

Academica Clinceni a trecut cu bine peste o nouă rundă de teste pentru depistarea noului Coronavirus. Jucătorii, membrii staff-ului tehnic şi administrativ au fost testaţi în cursul zilei de marţi, iar acum putem să anunţăm faptul că toată lumea are rezultatul negativ.
Într-o perioadă dificilă nu doar pentru fotbal, ci şi pentru întreaga societate, facem un apel la responsabilitate. În primul rând pentru sănătatea nostră şi a famililor, dar, bineînţeles, şi pentru sănătatea tuturor. Suntem angrenaţi într-o competiţie şi este foarte important, fair play, ca rezultatele să fie obţinute în confruntările de pe teren.

Am demonstrat că suntem responsabili, că jucătorii sunt profesionişti. Este o stare de bine când vedem că suntem sănătoşi. Noi ne dorim să jucăm. Ne dorim să terminăm meciurile pe teren. Avem un moral bun acum. Este vorba de disciplină. Jucătorii au înţeles. Am o echipă de caractere. Există o oarecare teamă, mai ales când vezi că lucrurile iau amploare. Se poate întâmpla oricui. Nu trebuie acum să dăm vina pe cineva. Jucătorii noştri ştiu ce vor. S-au protejat atât ei cât şi familiile lor. Am reuşit să-i fac să înţeleagă că sănătatea este foarte importantă, nu neaparat pentru că trebuie sa jucămIlie Poenaru, antrenor Academica Clinceni

Pentru Academica Clinceni urmează un nou test. De această dată pe teren, pe dreptunghiul verde. Sâmbătă, de la ora 15:30, este programată partida Academica Clinceni – Politehnica Iaşi, etapa 11, Casa Liga 1, Playout.

Leave a Reply