Revenim pe Arena Centrala

Academica Clinceni va juca în etapa 15 cu Politehnica Timişoara. Meciul este programat sâmbătă, la ora 11. Surpriza este că partida nu se va mai desfăşura pe terenul 2. Gazonul de pe terenul 1 este pregătit pentru joc. După aproape două luni. Timp în care stadionul a trecut printr-o serie de lucrări de modernizare, iar suprafaţa de joc a fost schimbata în totalitate. Aşadar, dacă ultimul meci de pe Arena Centrală a fost cel cu ACS Poli Timişoara, din etapa a şasea, revenirea va fi tot împotriva unei echipe din Timişoara – Politehnica. Echipa suporterilor violeţi vine la Clinceni după ce a pierdut, pe teren propriu, 1-3, Derby-ul Vestului, cu UTA.

Suntem bucuroşi că revenim pe terenul 1. Mai repede decât ne-am fi aşteptat. Jucătorii se simt excelent acolo. Au testat deja noul gazon şi erau foarte încântaţi. Acolo sunt obişnuiţi să joace, au repere, se simt confortabil. Fiecare îşi cunoaşte zona de acţiune. S-a mărit şi suprafaţa de joc. Acum este la dimensiunile maxime permise de regulament. Iar acest lucru ne avanatajează. Avem un stil de joc care nu se potriveşte cu terenurile mici. Astăzi le-am dat vestea jucătorilor şi mi-au spus că pe terenul lor nu le este frică de nimeni – Ilie Poenaru, antrenor Academica Clinceni

De menţionat şi faptul că intrarea este liberă. Astfel, aşteptăm cât mai mulţi spectatori la stadion, pentru a urmări un meci interesant şi, spunem noi, spectaculos.

Leave a Reply