Razvan Patriche prefateaza meciul cu Politehnica Timisoara

Pentru Academica urmează meciul cu Politehnica Timişoara. Echipa suporterilor vine la Clinceni după ce a ieşit şifonată din seria de trei partide cu Ripensia (0-1), ACS Poli Timişoara (2-1) şi UTA (1-3), obiectivul fiind 9 puncte. Răzvan Patriche, căpitanul echipei noastre, atrage atenţia asupra calităţilor fizice ale timişorenilor. Într-un clasament bazat doar pe jocurile disputate în deplasare, Politehnica Timişoara este pe locul 5, cu trei victorii, un egal şi două înfrângeri.

Cum crezi că va fi meciul cu Politehnica Timişoara? 

Partida cu Politehnica Timişoara va fi una foarte dificilă. Vom întâlni o echipă puternică, masivă, cu jucători experimentaţi. Stau foarte bine din punct de vedere fizic. Le place să închidă jocul şi să nu ofere spaţii adversarilor. Sunt convins că asta vor încerca şi sâmbătă, împotriva noastră.

Meciul se va disputa pe Stadionul Central. Este primul joc aici dupa doua luni. Cum vezi revenirea?

Îmi doresc ca revenirea pe terenul 1 să fie cu succes. Asta înseamnă că trebuie să luăm cele trei puncte. Este locul unde noi ne simţim excelent. Suprafaţa de joc este bună şi aici suntem obişnuţi să jucăm.

Care este obiectivul pentru finalul acestei părţi de campionat? 

Urmează o perioadă în care vom întâlni echipe foarte puternice, cu pretenţii la promovare. Dar eu sper să luăm cât mai multe puncte. Obiectivul echipei este o clasare cât mai bună. Şi dacă vom fi acolo sus, pe locurile din top, ne vom lupta până în ultima clipă pentru promovare. Eu, personal, mi-am impus acest obiectiv. La toate echipele de Liga 2, la care am jucat, acesta a fost obiectivul.

Pentru multă lume rezultatele echipei noastre sunt o surpriză. Te aşteptai la acest parcurs bun de până acum?

Poate fi considerat o surpriză, pentru că în această competiţie sunt angrenate şi oraşe mari, oraşe cu echipe de tradiţie. Sunt cluburi care au parte de susţinere financiară puternică şi probabil lumea se aştepta ca aceste echipe să fie acolo sus. Se poate spune că este o surpriză, dar numai noi şi cei apropiaţi nouă ştiu cât de mult muncim şi ce sacrificii facem pentru a obţine aceste rezultate.

Leave a Reply