fbpx

Răzvan Horj va juca la Academica Clinceni

Academica Clinceni a transferat un fundaș central de la CFR Cluj, pe Răzvan Horj. Jucătorul, în vârstă de 24 de ani, este un produs al Centrului de copii și juniori al campioanei României. A mai îmbrăcat tricourile formațiilor Minaur Baia Mare, Pandurii II, Viitorul, FC Voluntari și Ujpest.

Mă bucur ca am semnat cu Academica Clinceni. Îmi place cum joacă echipa. Este un stil bazat pe posesie. A fost și puțin ghinion în unele meciuri. Important este să fiu sănătos, să mă pregătesc bine și prin evoluțiile mele să ajut echipa. Speranțele mele sunt să avem meciuri cât mai bune și să ne salvăm de la retrogradare – Răzvan Horj, Academica Clinceni

Academica se află, începând cu data de 12 ianuarie, în cantonament în Antalya. În Turcia, echipa noastră va disputa și patru meciuri amicale. Adversari vor fi FC Sabah, Qarabag FK, FC Kolos și FC Caspiy. Pe 24 ianuarie este programată revenirea în țară.
Liga I se reia pe data de 31 ianuarie. Academica Clinceni va juca în etapa 23, pe teren propriu, pe 1 februarie, de la ora 13, împotriva formației FC Voluntari.

Leave a Reply