fbpx

Primul punct în deplasare

Academica Clinceni s-a întors cu un punct din deplasarea de la Botoșani. Am început din nou meciul cu dezavantaj. O poveste care se repetă aproape la fiecare meci. Însă forța de revenire a echipei noastre tinde să devină și ea o certitudine. Chiar dacă FC Botoșani a avut 2-0 în minutul 26, după golurile marcate de Țigănașu și Ofosu, Academica a reușit egalarea până la pauză. Buziuc și Vojtus au fost cei care au marcat, stârnind rumoare în tribune.
Putem înțelege apelativele adresate de către spectatori jucătorilor. Putem înțelege că rezultatul nu a fost pe placul suporterilor echipei gazdă. Mai ales că s-a terminat 2-2, după un avantaj de 2-0 împotriva formației noastre.
Dar atunci când un oficial al echipei adverse spune că Academica Clinceni este o echipă de ”județ” este o lipsă totală de respect. Față de competiție, față de jucători, față de oficialii clubului din Clinceni, și față de locuitorii comunei. Ne-am câștigat pe teren dreptul de a participa în Liga I. Am promovat după ce am depășit adversari ca Universitatea Cluj, Petrolul Ploiești, UTA, FC Argeș, etc. Iar atunci când se înscriu 31 de goluri în cele opt jocuri pe care le-ai disputat până acum în Liga I, nu se poate discuta de ”antifotbal”.

Leave a Reply