fbpx

Prima achiziţie pentru sezonul 2021-2022

Academica Clinceni a realizat primul transfer pentru noul sezon. Este vorba de Marius Cioiu, care a evoluat până acum pentru Viitorul Pandurii Tg. Jiu. În sezonul precedent a jucat în 20 de meciuri şi a marcat de trei ori. Mijlocaşul, în vârstă de 21 de ani, a semnat cu Academica Clinceni un contract valabil pe trei ani.

  • Ce te-a convins să accepţi oferta de la Academica Clinceni?
    Am urmărit acest sezon al echipei şi am observat acolo un grup foarte frumos, o echipă bună care a practicat un fotbal plăcut. Au demonstrat asta prin intrarea în play-off.
  • Cum te simţi pentru că vei juca în Liga 1?
    Sunt foarte bucuros că am reușit să fac acest pas. Îmi doream foarte mult acest lucru. Într-adevăr există o diferenţă între Liga 1 și Liga 2. Ritmul este mult mai mare, un plus de calitate al jucătorilor. Am remarcat acest lucru când am jucat împotriva echipelor FC Argeș şi Gaz Metan, în Cupa României, unde a fost un alt de ritm față de meciurile din Liga 2. (Ambele partide au fost câştigate de Viitorul Pandurii cu 1-0. Golul victoriei din meciul cu FC Argeş a fost marcat de Marius Cioiu).
  • Care sunt obiectivele pentru noul sezon?
    Pe plan personal îmi doresc, ca în primul rând, să fiu sănătos, ca să pot evolua cât mai mult. Apoi să demonstrez că pot juca un nivel cât mai înalt. La nivel de echipă mi-aş dori să reuşim un sezon la fel de bun şi să ajugen din nou în playoff.

Leave a Reply