fbpx

Pregătiți pentru duelul cu FCSB

Academica Clinceni joacă în etapa 11 a Ligii I împotriva formației FCSB. Adversarii de duminică nu mai au nevoie de nicio prezentare. Chiar dacă litigiul cu CSA Steaua a indus o stare de confuzie în rândul microbiștilor din România, FCSB rămâne o echipă de tradiție a fotbalului autohton. FCSB beneficiază de aportul unor jucători cu meciuri la echipa națională, cu o bogată experineță în lupta pentru trofee, dar și la nivel de cupe europene.
În primul rând pentru astfel de dueluri ne-am dorit promovarea. Nu jucăm la Clinceni, dar am găsit la Călărași un public cald, pe care vrem să-l răsplătim cu o prestație de calitate în partida cu FCSB. Se anunță un număr mare de spectatori. Suntem conștienți că FCSB rămâne încă o echipă iubită și are suporteri în toată țara, dar prin jocul nostru sperăm să atragem simpatia.

”Este un meci important. FCSB are jucători cu o calitate extraordinară. Dar noi nu putem intra pe teren și să ne gândim că nu putem câștiga partida. Noi vrem să câștigăm toate meciurile. Vrem să luăm punct sau puncte în jocul cu FCSB. Ei vin după o perioadă bună. Și noi avem o serie de rezultate bune. Cred că va fi un meci plăcut” – Ilie Poenaru, antrenor Academica Clinceni

Pentru meciul Academica Clinceni – FCSB, biletele se pot achiziționa online de aici http://academica-clinceni.ro/bilete. Tichele pot fi cumpărate și de la casele de bilete de la Stadionul Ion Comșa sâmbătă între orele 12-16, dar și în ziua meciului începând cu ora 13. Prețul unui bilet la tribune este de 15 lei, iar la peluze 10 lei.

Leave a Reply