fbpx

Paul Pârvulescu, la Academica Clinceni

Academica Clinceni se va baza pentru a doua parte a sezonului şi pe serviciile unui campion al României. Este vorba despre Paul Pârvulescu. Mijlocaşul, în vârstă de 30 de ani, are o experienţă bogată. Nu doar la nivelul Ligii I. De-a lungul carierei a evoluat în Champions League şi Europa League.

Sunt bucuros că m-am întors acasă. Oamenii de aici fac parte din familia mea. Sper să ne ajutăm reciproc, cel puţin până la vară, şi să ne îndeplinim obiectivul. Lupta pentru podium va fi una frumoasă. Toată lumea din club îşi doreşte să fim în primele trei la finalul sezonului. Eu mă gândesc chiar că avem şanse la primele două locuri.

Paul Pârvulescu, mijlocaş Academica Clinceni

Mă bucur că am reuşit să cooptăm în lot un jucător cu o asemenea experienţă şi cu un CV bogat. Îl cunosc bine, am mai lucrat îmreună. Este un jucător de echipă, un caracter frumos. Ne poate ajuta pe mai multe posturi. Avem nevoie de experienţa lui.

Ilie Poenaru, antrenor Academica Clinceni

Multă lume ne consideră outsideri. Dacă ne uităm pe rezultatele din prima parte a campionatului nu aş spune asta. Eu spun că dacă vom continua să muncim şi să fim serioşi, atunci, avem şanse reale la primele două locuri.

Paul Pârvulescu, mijlocaş Academica Clinceni

În afară de cele trei titluri de campion al României, cucerite cu Steaua, Paul Pârvulescu mai are în palmares o Supercupă a României, un trofeu al Cupei României şi un trofeu al Cupei Ligii

Leave a Reply