fbpx

O nouă remiză pe teren propriu

Academica Clinceni a terminat la egalitate, 1-1, meciul cu Astra Giurgiu. Partida s-a jucat la Călărași. Sperăm ca în cel mai scurt timp stadionul din Clinceni să fie pregătit pentur a găzdui jocuri de Liga I. Lucrările se desfășoară într-un ritm alert și în curțnd vom reveni acasă.
Călărași este o gazdă primitoare. Iubitorii de fotbal au venit să urmărească duelul echipei noastre cu Astra Giurgiu, formație care în runda 8 a învins campioana României, CFR Cluj, cu 3-2.
Meciul a început în nota de dominare a echipei noastre. Gândul a fost să nu luăm gol în primele minute. Am reușit mai mult decât atât. Alex Popescu, dar și Jakub Vojtus au fost aproape să deschidă scorul. Până la urmă Academica a înscris. Vojtus l-a servit pe Florin Achim din șutul căruia mingea a lovit bara și pe Gabi Tamaș și s-a oprit în plasă. Însă la ultima fază a primei reprize, Budescu a executat înșelător o lovitură de colț, iar Alex Popescu a deviat nefericit în propria poartă. Scorul pauzei a fost și cel care s-a înregistrat la finalul celor 90 de minute de joc. Cu toate că Barbu a fost aproape de a marca din lovitură liberă, Kitanovic, respingând de sub bară, iar Vâlceanu a reușit in extremis să respingă mingea deviată de Patriche, și pe care tot stadionul a văzut-o în poarta Academicii.
În urma acestui rezultat Academica Clinceni rămâne pe locul 12, cu 6 puncte. Iar pe teren propriu, echipa noastră nu a pierdut decât în fața campioanei României, CFR Cluj.

Leave a Reply