fbpx

Mijlocaș central pentru Academica Clinceni

Academica Clinceni a parafat o înțelegere pentru un an și jumătate cu jucătorul slovac Denis Ventura. Mijlocașul, în vârstă de 24 de ani, a evoluat în prima parte a sezonului la SFK Sered, din prima ligă slovacă.

Sunt încântat și entuziasmat că am venit în România. Mi-a povestit Jakub Vojtus despre campionatul de aici și cred că este bine că am venit. Este o competiție puternică, dar cred că, dacă vom munci mult, vom reuși să ne îndeplinim obiectivul. Este pentru prima dată când ajung în România. Nu am nici ca turist. Am reușit să văd cât de cât București. Din ce am văzut până acum pot spune că îmi place. Îmi doresc să fiu sănătos să pot să mă antrenez la capacitate maximă. Să joc bine și să ajut echipa prin evoluțiile mele – Denis Ventura, mijlocaș Academica Clinceni

Denis Ventura a mai jucat la seniori, tot în Slovacia, la FK Senica, echipa la care a evoluat și ca junior.

Academica Clinceni va pleca duminică în cantonament în Antalya. Pe parcursul perioadei de pregătire din Turica, echipa noastră va juca patru meciuri amicale.
Adversari vor fi FC Sabah, Qarabag FK, FC Kolos și FC Caspiy. Pe 24 ianuarie este programată revenirea în țară.
Liga I se reia pe data de 31 ianuarie. Academica Clinceni va juca în etapa 23, pe teren propriu, pe 1 februarie, de la ora 13, împotriva formației FC Voluntari.

Leave a Reply