fbpx

Înfrângere la Cluj, după 0-0 la pauză

Academica Clinceni a pierdut cu 3-0 confruntarea cu CFR Cluj. A fost al treilea joc într-o săptămână. După 0-0 cu Universitatea Craiova în Liga I și victoria cu 2-0 cu FC Botoșani în Cupa României, echipa noastră a început bine jocul de la Cluj. A avut chiar și prima ocazie de a deschide scorul în minutul 3. Okan Chatziterzoglou a reluat cu capul, însă Arlauskis a fost la post. Campioana României a preluat frâiele și a controlat apoi partida. O sumedenie de centrări au survolat careul lui Miguel Santos, dar de fiecare dată portarul nostru a respins. Când nu a mai reușit el au fost la post fundașii și chiar bara.

Repriza secundă s-a disputat tot sub nota de dominare a gazdelor. CFR Cluj a deschis scorul prin Culio, din penalty. Omrani și Traore sunt lăsați să continue jocul deși se aflau în offside,. Santos a încercat să se opună, dar Traore a trimis mingea în plasă. 2-0 pentru CFR. Minutul 71 a consemnat ultima modificare de scor. Tot în dreptul gazdelor. Cel care a marcat a fost Ciprian Deac.

Pentru Academica Clinceni urmează partida din etapa 16, de pe teren proriu cu Politehnica Iași. Meciul se va juca sâmbătă, de la ora 13, pe Clinceni Arena. Prețul biletelor este d e15 lei la Tribuna 1 și 10 lei la Tribuna 2.

Leave a Reply