fbpx

Înfrângere în Derby de Ilfov

Academica Clinceni a pierdut meciul oficial al anului 2020. FC Voluntari s-a impus cu 2-1 în etapa 23 a Ligii I. Echipa noastră a început bine și chiar a dechis scorul în minutul 8. Adrian Șut a reluat în plasă cu capul centrarea oferită de Buziuc. Avantajul nu a durat prea mult pentru că Simonovski a restabilit egalitate în minutul 13.
Academica putea prelua din nou conducerea după alte zece minute. George Merloi a fost faultat în careu, iar centralul Cătălin Popa a dictat penalty. Eugeniu Cebotaru nu a reușit, însă, să învingă portarul advers.
În partea a doua, FC Voluntari a fost echipa care a punctat din lovitură de la 11 metri. Pîrvulescu l-a faultat în suprafața de pedeapsă pe Sanoh, iar Căpățână a marcat pentru 2-1.
Am fost aproape de puncta din nou pe final, dar golul lui Alexandru Albu a fost anulat, după ce într-o fază premergătoare șutului, Jakub Vojtus a jucat mingea dinn poziție de offside.
Pentru Academica urmează duelul cu FCSB, din etapa 24 a Ligii I. Partida este programată, luni, 10 februarie, de la ora 20, pe Arena Națională.

Leave a Reply