fbpx

Începe playoff-ul în SuperCupa #jucămdeacasă

Academica Clinceni îşi continuă parcursul din SuperCupa #jucămdeacasă. În faza optimilor de finală echipa de eSports a clubului nostru va întâlni pe FC Argeş. Cele două meciuri se vor disputa pe 2 și 3 mai, de la ora 23, respectiv, 23:30.
Un nume important pentru Academica Clinceni este Bogdan Păun. În vârstă de doar 17 ani, Bogdan se simte excelent la mijlocul terenului, pe poziţia de CAM.

Joc FIFA de la 5 ani. La modul de 11v11 am un event câștigat (un campionat, o Supercupa și o Cupă a României). În campionat am reuşit să înscriu 30 de goluri în 29 de meciuri. Am făcut parte și din echipa care a reușit să aibă cel mai bun parcurs din România în UCL (sferturi de finală, pierzând calificarea spre semifinale la penalty-uri). La 1v1 am nenumărate turnee câștigate in țară, atât offline cât și online. La Ultimate team sunt jucător verificat, reușind să obțin 27 win-uri din 30 posibile la Weekend leagueBogdan Păun, mijlocaş Academica Clinceni eSports

Academica Clinceni eSports este la primul sezon în Liga a II-a. Iar debutul a fost foarte bun. În primele 4 runde echipa noastră a marcat 20 de goluri şi a primit doar două. În urma acestor rezultate, Academica Clinceni eSports ocupă locul 2 în clasament, cu 12 puncte, tot atâtea câte are şi prima clasată, SC Popeşti Leordeni.

Leave a Reply