fbpx

Încă o remiză pentru Academica în Bulgaria

Academica Clinceni a terminat la egalitate al doilea meci din cantonamentul din Bulgaria. Echipa noastră a remizat 0-0 cu Sabail FK, locul trei în precedenta ediție a campionatului din Azerbaijan. Formația azeră va juca în acest sezon în primul tur preliminar al Europa League împotriva Universității Craiova. Trebuie remarcat și faptul că la echipa adversă au jucat Michael Essien, un jucător a evoluat în trecut la Olympique Lyon, Chelsea, Real Madrid și AC Milan, dar și Erico da Silva, care la finalul sezonului 2018-2019 a încheiat contractul cu Astra Giurgiu.

Am făcut un joc bun. Am avut o echipă scurtă și agresivă. Am creat o densitate bună. N-am lăsat spații adversarului. Trebui să ne creăm mai multe ocazii. Pe recuperarea mingii trebuie să dezvoltăm mai repede, să ne mișcăm mai mult. Dar s-a acumulat oboseală destul de mare și n-am mai avut acea luciditate de care aveam nevoie. Sunt mulțumit de comportamentul și atitudinea jucătorilor. Creștem de la meci la meci – Ilie Poenaru, antrenor Academica Clinceni

Următorul meci amical pentru Academica Clinceni va fi pe data de 3 iulie, tot în Bulgaria, pe terenul formației Dunav Ruse.

Leave a Reply