fbpx

Încă doi jucători pentru Academica Clinceni

Academica Clinceni a completat linie ofensivă cu nume noi. Este vorba de doi jucători – Donatas Kazlauskas (mijlocaş stânga) şi Steven Goma (atacant). Primul este un internațional lituanian, în vârstă de 27 de ani. A jucat în cariera sa pentru Zalgiris, Atlantas şi Riterai în țara natală. A mai evoluat în Polonia, la Lechia Gdansk şi Olimpia Grudziadz. Sezonul precedent a jucat în Ucraina, la Lvov. A evoluat și în 24 de meciuri pentru naționala Lituaniei. A semnat un contract valabil doi ani.

În România este un fotbal bun. Sunt câțiva fotbaliști din Lituania care joacă aici și am primit recomandări bune. Bineînțeles că a contat și performanța din sezonul precedent. Obiectivul meu este să ajut echipa să obțină cel puțin aceleași rezultate. Cel mai important este să lupt pentru echipă și atunci voi avea și satisfacție personală. Îmi doresc ca în sezonul viitor să am cât mai multe rezultate bune, atât la echipa de club, cât și la echipa naționalăDonatas Kazlauskas, atacant Academica Clinceni

În cantonamentul din Bulgaria a ajuns şi Steven Goma. Un atacant în vârstă de 19 ani care a crescut în Franța. A ajuns apoi în Liga a II-a din România. A jucat la Pandurii Tg Jiu în 15 meciuri şi a marcat un gol împotriva formației FC U Craiova, echipa care a promovat de pe primul loc în Liga I. A semnat un contract valabil 3 ani.

Am fost convins de ambițiile și obiectivele clubului de a fi printre cele mai bune din România. Este un club care a crescut de la an la an. Voi face totul pentru a câștiga încrederea antrenorului și să ajut echipa să îndeplinească obiectivele și în acest sezon. Îmi doresc să marchez de cât mai multe ori și chiar să ofer multe pase de golSeven Goma, atacant Academica Clinceni.

Leave a Reply