fbpx

În linie dreaptă

Am intrat în săptămâna reluării campionatului. Liga a II-a începe vineri, iar Academica Clinceni va juca pe teren propriu, sâmbătă, pe 23 februarie, împotriva formaţiei Farul Constanţa.

La ultima repetiţie, echipa pregătită de Ilie Poenaru s-a comportat bine. Academica Clinceni a învins pe CS Baloteşti, scor 2-0. Golurile au fost marcate în prima repriză, de către Vasile Olariu şi Florin Achim.

Care sunt concluziile după acest ultim meci amical?

Ilie Poenaru: Am crescut de la meci la meci. Sunt mulţumit, în mare parte, de tot ce s-a întâmplat pe teren Mă bucur că nu am primit gol, că nu am avut nicio accidentare şi că am şi reuşit să câştigăm. A fost un meci bun. Principiile pe care le-am antrenat le-au pus în practică. Au avut atitudine şi implicare. Iar asta nu poate decât să mă bucure.

Pregătiţi pentru reluarea campionatului?

Ilie Poenaru: Mai avem o săptămână în care să mai lucrăm şi să punem la punct anumite lucruri, dar eu spun că, în mare, suntem pregătiţi pentru începerea campionatului.

Există un obiectiv imediat. Un număr de puncte dorit în primele runde?

Ilie Poenaru: Noi ne gândim la fiecare meci în parte, iar obiectivul este să câştigăm fiecare meci. Primul joc este cel mai important, apoi următorul şi tot aşa.

Leave a Reply