Ilie Poenaru: „Sper ca eşecul să ne readucă cu picioarele pe pământ”

Academica Clinceni a pierdut partida de la Cluj. U s-a impus cu 3-0, după ce la pauză scorul a fost 0-0. Mai jos puteți citi concluziile antrenorul, Ilie Poenaru, despre meciul de pe Cluj Arena.

O înfrângere grea?

Trebuie să recunoaştem că lipsa de experiență şi de reacție în multe momente ale jocului, plus lipsa de atitudine a unor jucători, au făcut ca astazi să nu reuşim nici măcar un egal. Nu poți să iei punct sau puncte când nu pui nici o problemă adversarului.

Ce a făcut diferența?

Trebuie să recunoaştem că ne-au depăşit la anumite capitole. Am întâlnit o echipa foarte matură, valoroasă. O formaţie care a practicat un joc rapid şi elaborat, pe care îl ştiam, dar nu am putut să-l combatem. Ne recunoaştem învinşi pe bună dreptate!

Poate exista şi ceva bun în această îngrângere?

Sper ca eşecul acesta să ne readucă cu piciorele pe pământ, iar anumiți jucători să fie mai modeşti şi mai responsabili. A fost un test pentru noi. Din păcate, nu l-am trecut cu bine. Trebuie să strângem rândurile. Să ne adunăm, să analizăm foarte bine, pentru că urmează partide grele. Aerostar a devenit un adversar periculos după venirea lui Florin Bratu. Iar FC Argeş şi Petrolul nu mai au nevoie de nicio prezentare.

Leave a Reply