Ilie Poenaru: „Galeria le da avant timisorenilor”

Mâine, de la ora 11, pe Stadionul Clinceni, Academica primeşte vizita echipei Politehnica Timişoara. Este cunoscut faptul că formația viola are un avantaj în duelul cu oricare altă echipă, atunci când vorbim de aportul suporterilor. Fanii îşi însoțesc favoriții la totate meciurile din deplasare şi aşa va fi şi în cazul partidei de pe arena noastră.

Ilie Poenaru nu trece cu vederea acest aspect, mai ales că, atunci, când activa ca jucător al formației din Timişoara, a simțit imboldul puternic dat de suporteri echipei.

Întâlnim o echipă grea. Sunt o echipă foarte bine organizată. O echipă compactă. Poate rezultatele lor nu spun acelaşi lucru. Dar eu îi cunosc foarte bine. Eu ştiu ce înseamnă. Au în spate o galerie foarte mare şi motivată. Ceea ce transmit cei din galerie le da un imbold foarte mare jucătorilor. Au adus şi jucători interesanți, cu experiență. Nu este relevant că au pierdut meciul cu UTA. Eu îi cunos, ştiu ce pot. Vom avea un meci foarte greu. Este o echipă care se apară foarte bine, joacă pe contraatac foarte bine. Joacă mult mai bine în deplasare decât acasă – Ilie Poenaru – antrenor Academica Clinceni

Leave a Reply