Ilie Poenaru: „Am meritat victoria”

Cum a fost meciul? 

Se anunța un meci greu. Urma să jucăm pe sintetic. Ne-am pregătit special pentru asta. A durat cam 10 minute până jucătorii s-au adaptat la suprafața de joc. Apoi totul a fost în grafic. Am dominat partida, dar am suferit la finalizare. Până la urmă ne-am impus cu 1-0. O victorie importantă. Am legat succesele și asta ne dă încredere pentru jocurile următoare.

A contat absențele celor doi jucători plecați la lotul României U19, Robert Ion și Ovidiu Horșia?

Pot spune că s-a simțit lipsa lor, dacă ne gândim că erau într-o formă excelentă. Amândoi au marcat cu Pandurii. Dar  Ciprian Gliga și Vlad Mihalcea i-au suplinit cu succes. Toți au făcut un meci excelent. Am controlat partida de la început până la sfârșit. Am creat presiune tot timpul. Am beneficiat de foarte multe faze fixe și până la urmă tot în urma unei astfel de acțiuni am reușit să înscriem. Trebuie felicitați tot jucătorii pentru efortul depus. Suntem acolo sus și nu cedăm.

Devine obișnuință să fim pe podium?

Acum pot spune că jucătorii s-au obișnuit. Nu se mai poate vorbi acum de presiune. Le place să fie sus și acum au încredere în forțele lor. S-a format un grup frumos.

Urmează Chindia?

Da, un adversar foarte greu, care joacă fotbal. Nouă ne place așa. Ne plac adversarii care nu refuză jocul. Sunt convins că va fi un meci frumos, de calitate. Sunt convins că adversarul va veni să atace, cu dorința să câștige. Dar suntem pregătiți. Avem încredere. Încă o dată. E mult mai plăcut să evoluezi împotriva unei echipe care nu refuză jocul. Îl cunosc bine pe antrenor. Am și fost colegi. Cu siguranță va fi spectacol.

 

 

Leave a Reply