Florin Achim: „Mergem la Cluj să câştigăm”

La sfârşitul acestei săptămâni, Academica Clinceni merge la Cluj pentru confruntarea cu Universitatea. „U” este una dintre echipele care și-au declarat intenția de a nu zăbovi prea mult timp în ligile inferioare. Deocamdată se află pe locul 5, la trei puncte față de Academica Clinceni.

Va fi o confruntare, spunem noi, spectaculoasă. Gazdă este echipa care ocupă primul loc în clasamentul meciurilor de „acasă”: 8 jocuri – 7 victorii, o remiză. În timp ce Academica Clinceni este pe locul 2 în clasamentul meciurilor din deplasare: 8 jocuri – 6 victorii, două înfrângeri.

În următoarea perioadă avem meciuri grele. Dar noi suntem pregătiţi. Avem un moral bun. Vom aborda meciul la victorie. Un stadion ca Cluj Arena te motivează. Cred că atmosfera de acolo va fi de bun augur şi pentru noi. Sunt sigur că vom face un meci bun la Cluj – Florin Achim, fundaş Academica Clinceni

Mai jos puteţi urmări un interviu cu Florin Achim despre meciul cu „U” Cluj. Fundaşul dreapta al echipei noastre a jucat un sezon în Ardeal. Este familiarizat cu atmosfera şi cu arena clujeană.

 

Leave a Reply