fbpx

Final de an

Academica Clinceni nu a luat încă vacanţă. Antrenorul Ilie Poenaru a mai programat câteva şedinţe de pregătire înainte de sărbătorile de iarnă. Reunirea este programată pe 14 ianuarie. 

A fost o primă parte de campionat pe care o putem caracteriza ca fiind una bună spre foarte bună. Am început sezonul ca o formaţie ce nu conta în calculele promovării. Este adevărat că nici nu a fost impus un astfel de obiectiv. Conducerea administrativă a reuşit să ofere condiţii excelente jucătorilor şi antrenorilor, chiar dacă pentru câteva etape echipa a fost nevoită să joace meciurile de pe teren propriu pe terenul 2.

Staff-ul tehnic şi jucătorii au dat peste cap toate calculele. Seriozitatea şi munca au avut ca rezultat poziţia secundă în Liga a II-a, după 21 de etape. Mai jos sunt Petrolul, U Cluj, Chindia şi FC Argeş, echipe de tradiţie în fotbalul românesc.  Suntem conştineţi că lupta pentru podium va fi una dură. Toate pretendentele la primele trei poziţii vor încerca să corecteze ce nu a mers în prima parte a campionatului. 

Leave a Reply