fbpx

Fără gol primit pe Arena Națională

Academica Clinceni a ieșit bine din meciul cu FCSB. La prima partidă din istorie pe cel mai mare stadion al țării, echipa noastră a remizat, 0-0, în fața unei formații cu jucători care nu mai au nevoie de nicio prezentare.
Ilie Poenaru și-a surprins adversarul și cu o distribuție de start total schimbată față de meciurile precedente. Întreaga defensivă a fost formată din jucători care nu au jucat împreună nici măcar în perioada de pregătire. Cu toate acestea s-au descurcat excelent. Nu a contat că în fața lor au fost unii dintre cei mai buni fotbaliști din România. Mai mult decât atât, în prima repriză, FCSB a fost periculoasă la o singură fază. O lovitură liberă executată de Florinel Coman și respinsă în corner de către Miguel Santos.

Miguel Santos, omul meciului

Minutul 45 a făcut să tresară publicul de pe Arena Națională, și suntem convinși că și telespectatorii au avut aceeași reacție. Mihai Dobrescu a prins un șut excelent, Bălgrădean fiind salvat de transversală. În partea a doua FCSB a împins mai mult jocul spre poarta lui Miguel Santos. Ocaziile au întârziat să apară pentru că apărarea echipei noastre a fost întotdeauna prezentă. Micile sincope au fost acoperite de către portarul portughez. Ultima intervenție a fost în finalul jocului când a respins șutul lui Dennis Man din apropierea vinclului porții. Intervențiile au făcut ca Miguel Santos să fie desemnat cel mai bun jucător de pe teren în confruntarea care a fost urmărită de pe stadion de puțin peste 2.000 de oameni și de aproape 700.000 la televizor.

Leave a Reply