fbpx

Eugen Pîrvulescu, președinte executiv Academica Clinceni

Eugen Pîrvulescu este noul președinte executiv al clubului Academica Clinceni.
Este un conducător obișnuit cu prima ligă din România. Mai mult decât atât, a participat, împreună cu Pandurii Târgu Jiu, în grupele Europa League. Eugen Pîrvulescu a venit la Academica Clinceni, după ce a ocupat funcția de director al Clubului Sportiv Municipal Mediaș.

Este un moment important. Mă bucur că revin după trei ani în fotbal. Nu am fost departe de sport, prin funcția pe care am ocupat-o la CSM Mediaș. Dar acum sunt din nou în fotbal. Le mulțumesc domnului primar Adrian Budeanu și celor de la Academica Clinceni pentru că s-au gândit la mine. Sper să facem o treabă bună și să ne îndeplinim obiectivele.
Pentru o echipă nou promovată, primul obiectiv ar fi evitarea retrogradării. Dar noi țintim mai sus. O clasare în primele zece. Cunosc ambiția și dorința antrenorilor, jucătorilor și staff-ului administrativ. Sunt antrenori tineri, care au reușit o performanță extrordinară prin promovarea din Liga a II-a. Trebuie felicitați toți. Jucătorii au demonstrat și ei că au valoare. Au avut adversari puternici și au reușit să îi depășească. Sperăm să avem, împreună, un sezon bun.

– Eugen Pîrvulescu, președinte executiv Academica Clinceni

Leave a Reply