fbpx

eSports. Academica are cel mai bun portar din România.

De curând clubul nostru a înfiinţat echipa de eSports. În două jocuri, Academica a strâns 4 puncte. Pentru că zona de jocuri pe consolă/pc nu este atât de mediatizată în România, că vom prezenta jucătorii care evoluează pentru Academica Clinceni eSports.

Vom începe cu portarul, care este şi managerul echipei. Se numeşte Lucian Vizitiu şi are 23 de ani. Joacă în modul 11v11 din 2017. Dar nu a început ca portar, ci în partea opusă a terenul – în atac. A fost doar un sezon, timp în care a reuşit să şi câştige trofeul Gheata de Aur.

În primul sezon ca portar am fost atât de slab, încât am primit aproape 800 de goluri în primele o sută de meciuri. Apoi am început să cresc. Să învăţ şi să înţeleg cum trebuie să aperi la un astfel de jocLucian Vizitiu, portar Academica Clinceni eSports

Determinarea şi seriozitatea au făcut ca Lucian să devină din ce în ce mai bun. Iar din 2018 apără poarta echipei naţionale a României. Are în palmares o grămadă de trofee. A făcut parte de 12 ori din echipa sezonului. A câştigat de 11 ori trofeul Golden Gloves (mănuşi de aur). Aceste performanţe i-au adus şi contracte adevărate, fiind plătit la fel ca un sportiv din fotbalul pe care în cunoaştem toţi.

Întreaga comunitate mă cunoaşte şi ştie că sunt cel mai bun. Îmi place să câştig şi să fiu campion. Acum am ajuns la Academica, unde avem un reuşit să aduc şi alţi jucători foarte buni. Îi veţi cunoaşte şi pe ei în zilele următoare. Vom da tot ce e mai bun din noi pentru a obţine rezultate bune şi pentru a duce echipa cât mai sus atât pe plan intern cât şi pe plan externLucian Vizitiu, portar Academica Clinceni eSports

Leave a Reply