fbpx

Energeticianul, urmatorul adversar

Academica Clinceni va juca în weekend la Petroşani, împotriva unui adversar dificil. Energeticianul are de trei etape un nou antrenor – Bogdan Andone. Un antrenor recunoscut pentru accentul pe care îl pune pe organizare. Din cele trei meciuri anterioare Energeticianul a luat 5 puncte. A terminat la egalitate, 1-1, pe terenul Ripensiei, a învins cu 3-0, acasă, pe ACS Poli Timişoara şi a remizat, 1-1, în deplasare la Arad, cu UTA.

A trecut meciul cu Chindia, urmează un adversar la fel de periculos. La ce să ne aşteptăm în deplasarea de la Petroşani?

Să ne aşteptăm la un meci greu. De fapt de acum înainte toate partidele vor fi aşa. Dar noi suntem sus în clasament. Chiar dacă am pierdut cu Chindia, am demonstrat ca putem juca de la egal la egal cu echipe puternice. La fel ca echipa din Târgovişte şi Energeticianul se bazează pe câțiva jucători care au fost pe la Liga I.

Energeticianul a schimbat recent antrenorul…

Bogdan Andone este un antrenor pe care-l cunosc bine. Este un organizator, ca să zic aşa. Are la dispoziție un lot numeros, cu jucători cu experiență. Pe teren propriu sunt foarte puternci. Locul 9 este cam jos pentru pretențiile conducerii de acolo. Aşa că, va dori să câştige acest meci.

Aşadar, ne aşteptăm la un meci spectaculos?

Cu siguranță va fi un meci în care se va juca fotbal. Cred că va semăna cu cel cu Chindia. Dar, sper ca de data asta noi să fim învingători. Se poate întâmpla orice. În general, cred că acest sezon va fi unul imprevizibil. Este un campionat interesant. Zic eu, mult mai bun, mai competitiv decât cel precedent.

Leave a Reply