Energeticianul, „monstrul” adormit

Pentru Academica Clinceni urmează meciul cu Energeticianul. Echipa din Petroşani şi-a exprimat dorința de a promova în Liga I la finalul acestui sezon. Deocamdată rezultatele nu o ajută în îndeplinirea obiectivului. Transformată din ACS Şirineasa, Energeticianul nu a avut un debut de sezon conform cu aşteptările conducerii. Se află pe locul 9, dar la doar şase puncte de Academica Clinceni (locul 3). Pe teren propriu nu a pierdut decât un singur meci. Contracandodata la promovare, Petrolul Ploieşti, i-a administrat o înfrângere usturãtoare în etapa 6. 3-0. Cu acelaşi scor a pierdut şi în fața unei alte echipe care şi-a propus promovarea. Şi anume Universitatea Cluj. În urmă cu aproape trei săptămâni a schimbat antrenorul. În locul lui Cristian Dulca a fost adus Bogdan Andone, antrenor ce pregătea în acel moment Metaloglobus Bucureşti.

Este un test cu adevărat important pentru jucătorii lui Ilie Poenaru. Un joc în care diferența se va face, cel mai probabil, prin forța grupului. Pentru că ambele echipe îşi vor dori victoria cu siguranță.

Echipa noastră se află pe locul secund în clasamentul meciurilor diputate pe teren străin, cu cele mai multe goluri marcate, 13 în 7 meciuri.

Leave a Reply