fbpx

Egal la Timișoara

Academica Clinceni a remizat în deplasare, 2-2, cu Politehnica Timișoara, pe Stadion Știința. Rezultat care păstrează echipa noastră pe primul loc în Liga a II-a – Casa Pariurilor. Desfășurarea jocului poate fi văzută pe pagina dedicată partidei.

Am întâlnit o echipă agresivă. O echipă bună. Suprafața de joc a fost foarte moale, te afundai în teren. Un teren de mici dimensiuni. Dar nu trebuie să ne căutăm alibi. O echipă care se respectă și știe ce vrea trebuie să știe cum să gestioneze și astfel de momente. Nouă ne-au lipsit atitudinea și modestia. Au fost și lucruri bune. Unul dintre ele este că am reușit să revenim și să nu pierdem meciul. Am jucat bine la începutul partidei. Am marcat, dar apoi, inexplicabil, ne-am retras. Nu înțeleg de ce, pentru că ei știu că noi nu facem pasul în spate și nu asta antrenăm. Trebuia să stăm sus, să punem presiune și să marcăm și al doilea gol. A intervenit o relaxare și ne-am crezut superiori, dar fără atitudine și agresivitate nu se poate juca. Dacă te crezi superior demonstrează în teren. Fotbalul te pedepsește când nu ești modest și nu faci ce trebuie. Vom face o analiză acasă și trebuie să corectăm greșelile pentru a putea realiza ceea ce ne-am propus – Ilie Poenaru, antrenor Academica Clinceni

Pentru Academica Clinceni urmează meciul cu Universitatea Cluj. Partida din etapa 35 este programată joi, de la ora 18, pe arena noastră.

Leave a Reply