fbpx

Egal cu Akademija Pandev

Academica Clinceni a terminat la egalitate, 1-1, meciul amical cu Akademija Pandev. Echipa noastră a dominat jocul. A avut numeroase faze de poartă. Scorul a deschis în minutul 23 în urma unei lovituri de pedeapsă. Alexandru Buziuc a pătruns în careul advers și nu a putut fi stopat decât prin fault de către apărarea adversă. Penalty-ul a fost transformat de Bogdan Barbu. Au urmat și alte acțiuni bune de atac, însă fără rezultat pe tabela de marcaj.

Echipa care a terminat campionatul Macedoniei de Nord pe locul 3 a marcat golul egalizator în minutul 55 prin Alexander Mišov.

A fost un joc bun. Sunt mulțumit de atitudinea lor. Mă bucur că s-a văzut în timpul meciului ceea ce am antrenat în ultimele zile. De la zi la zi vom crește din toate punctele de vedere: fizic, tehnic, tactic. Sunt bucuros că nu avem nici un accidentat după acest joc. Am întâlnit un adversar agresiv. Care de multe ori a dus duelurile și contactele peste limita regulamentului.
Jucătorii sunt receptivi. Au atitudine. Se pregătesc foarte bine. Sunt mulțumit de cum se comportă.
Urmează două zile cu antrenamente, apoi amical cu Sabail. O echipa la fel de bună. Mă bucur că avem astfel de meciuri. Putem să vedem unde suntem. Ne pregătim bine și creștem de la o zi la alta. Dacă vom continua în acest ritm cred că vom arăta foarte bine în startul campionatului
– Ilie Poenaru, Academica Clinceni

Următorul meci pentru Academica Clinceni este pe 28 iunie în compania formației azere Sabail FK.

Leave a Reply