fbpx

Derby la Târgoviște

Academica Clinceni va juca joi, de la ora 17, la Târgoviște, împotriva Chindiei, locul secund în Liga a II-a. Suntem aproape de finalul sezonul, iar meciul din etapa 32 nu poate fi altfel decât unul spectaculos. Se întâlnesc două formații cu apetit pentru gol. Chindia a marcat până acum 61 de goluri, în timp ce formația noastră și-a trecut în cont 64 de reușite.

Academica a trecut cu bine de ultima întâlnire cu o contracandindată. Tot în deplasare. Echipa noastră s-a impus la Snagov cu 2-0, meci în urma căruia a trecut în fruntea clasamentului Ligii a II-a.

Meciul de la Târgoviște va fi, cu siguranță, urmărit de majoritatea microbiștilor din România. Este un duel pentru promovare pe care mulți nu-l credeau posibil nici măcar acum două luni, ca să nu mai pomenim de debutul sezonului. Noi, însă, ne bucurăm că într-un moment așa de important pentru liga secundă suntem încă actori principali. Avem speranța că dorința celor două echipe de a-și reconfirma calitățile, dacă mai este nevoie de așa ceva, va conduce la un joc spectaculos. O partidă care să-i facă pe spectatori și telespectatori să se bucure de fotbal.

Leave a Reply