Debut cu dreptul în retur

Academica Clinceni a reuşit să-şi ia revanşa după înfrângerea din prima etapă a campionatului. Echipa noastră a învins, cu 2-1, pe CS Mioveni, în etapa 20, şi este singura formaţie din liga secundă care a reuşit să strângă până acum 14 victorii.

Ziua Naţională a fost marcată şi pe stadion. Înainte de startul jocului s-a auzit imnul României. Temperatura scăzută a avut un efect negativ asupra jocului ambelor echipe. La ora 11, soarele nu avut putere să încălzească suprafaţa de joc, astfel că terenul a fost destul de tare. Abia spre finalul primei reprize gazonul s-a dezgheţat. Cei care s-au acomodat mai repede condiţiilor au fost oaspeţii. Valentin Balint a deschis scorul în minutul 21, după o ce a scăpat singur cu Octavian Vâlceanu. Academica a reuşit egalarea în minutul 33. Bogdan Barbu a trimis, peste apărarea Mioveniului, o pasă la întâlnire, pentru  Mihai Dobrescu. Fundaşul stânga a preluat şi a convertit în gol acţiunea de atac. 1-1 a fost scorul primei reprize.

După pauză temperatura a mai crescut puţin. Cât să dezghe terenul. A crescut şi viteza de joc. Jucătorii au putut de acum să-şi etaleze şi calităţile tehnice, nu doar pe cele fizice. Au apărut ocazii la ambele porţi. Vlad Mihalcea, Adrian Şut şi Mihai Dobrescu au trecut la câţiva milimetri de 2-1. Până la urmă Academica Clinceni a reuşit să marcheze golul doi. Bogdan Barbu a centrat din partea stângă, poartul oaspeţilor a respins până la Vlad Mihalcea, care nu a ratat şansa ivită în minutul 84.

Rezumatul partidei îl puteţi urmări mai jos. Pe canalul nostru de youtube mai găsiţi şi interviurile de după meci cu Ilie Poenaru şi Vlad Mihalcea.

Leave a Reply