fbpx

Cupa României FIFA21 Pro Clubs

Academica Clinceni începe competițiile și la fotbal virtual. Prima este Cupa României VPL. Echipa noastră de eSports a intrat direct pe tabloul principal. În faza optimilor de finală, Academica Clinceni va juca împotriva formației Europe Boys, pe data de 12 ianuarie.

Până acum, în Cupa României am obținut doar bronzul. De această dată avem o echipa nouă și sperăm să jucăm mai bine ca în sezoanele precedente. Este clar, ne dorim acest trofeu și totul depinde de noi. Avem câteva transferuri surpriză, care cu siguranță ne vor propulsa spre finalăLucian Vizitiu, portar Academica Clinceni eSports

Academica Clinceni eSports este compusă din Vizitiu Lucian, Radu Chișu, Bobiniho, Dragoș, Mihnea Marici, Cristi Marin, Adrian Nedelcu, Robert Andone, Marius, Darius Tamaș, Mihai Iahim, Horia Chiș, Florin Mihalache, Marius Dumitrache, Rares Bogdan, Preda Alexandru și Cosmin Dobre.

În a doua jumătare a lunii ianuarie este programat startul Ligii I. Academica Clinceni eSports va fi angrenată și în o a treia competiție. De această dată una internațională – Champions League. Dar despre asta vom povesti într-un alt articol. Urmăriți-ne în continuare pe facebook, instagram, youtube, twitter și tiktok și sigur nu veți rata informațiile.

Leave a Reply