fbpx

Cristian Tănase va juca la Academica Clinceni

Da, poza de prezentare este reală. Realizată azi, după ce Cristian Tănase, 33 de ani, a semnat contractul care îl face cel mai titrat jucător din istoria echipei noastre. Astfel se întoarce în campionatul României unul dintre cei mai titraţi jucători din ţara noastră.

Mă bucur pentru că am ajuns la un acord. Academica Clinceni este o echipă surprinzătoare. A făcut o figură frumoasă sezonul precedent. Acum ambiţiile sunt altele. Împreună ţintim mai sus. Cât de sus? Să vedem. Sperăm cât mai sus. Academica a început bine şi actualul sezon. Am revenit în România şi sper să fie bine. Îmi doresc să prindem playoff-ul. Conducerea de aici a fost foarte insistentă. Şi până la urmă am ajuns la o înţelegereCristian Tănase, mijlocaş Academica Clinceni

Sperăm să profităm din plin de experienţa lui Cristian Tănase. Cu siguranţă jucătorii tineri se bucură să aibă alături, în vestiar şi în teren, un asemenea jucător. El completează grupul de fotbalişti de la Academica Clinceni care au meciuri şi la nivel internaţional. Cristian Tănase este un jucător care are 50 de meciuri în cupele europene şi 41 de meciuri pentru echipa naţională. Iar despre perioada FCSB, ce-ar mai fi de spus? Un jucător care şi-a pus amprenta asupra jocului şi a reuşit să câştige de trei ori consecutiv titlul de campion al României. În plus a cucerit de două ori trofeul Cupei României şi o dată Supercupa României.

Nu mai are rost să mai vorbit de CV-ul lui. Este un jucător cu exeprienţă foarte mare. Sigur ne va ajuta la îndeplinirea obiectivelor. Noi am fost colegi la FC Argeş. Am fost pe aceeşi parte de teren. Relaţia s-a menţinut, chiar dacă eu m-am retras din activitate. Am reuşit să-l convingem, chiar dacă a avut oferte de la mai multe echipe. Numai eu ştiu cum am reuşit alături de cei din conducere să-l aducem la Academica Clinceni Ilie Poenaru, antrenor Academica Clinceni

La 22 de ani, Cristian Tănase a fost cumpărat de FCSB de la FC Argeş, cu 1,8 milioane de euro. După 6 ani, a plecat de la FCSB la Tianjin Teda, în prima ligă din China, pentru un milion de euro. Printre echipele la care a evoluat se mai numără şi Sivasspor, Karabuksor și Giresunspor.

Leave a Reply