fbpx

Comunicat

În urma materialului video apărut azi în spațiul public, prin care domnul Ion-Ştefan Chirilă acuză faptul că nu îi este permis accesul în incinta bazei de pregătire, ACS FC Academica Clinceni face următoare precizări.

În urma rezultatelor nesatisfăcătoare înregistrate şi a multor acte de indisciplină Consiliul Director al ACS FC Academica Clinceni a hotărât, de comun acord cu domnul Ion Ştefan Chirilă, ca pentru o perioadă de 15 zile, domnia sa să nu mai ia parte la activitatea sportivă a clubului nostru.
În acest interval, Academica Clinceni a numit în funcția de director tehnic pe domnul Adrian Falub. Acesta a reuşit într-un timp scurt să redreseze situația echipei şi să creeze o atmosferă propice pentru performanță.
Astăzi, 16 decembrie 2021, în jurul orei 11, domnul Ionuț Ştefan Chirilă s-a prezentat la poarta bazei sportive însoțit de opt persoane cunoscute din lumea interlopă (legitimate şi identificate de poliție), şi a blocat accesul jucătorilor în incinta complexului sportiv. Situația a degenerat, fiind nevoie de intervenția poliției pentru ca ordinea să fie restabilită. ACS FC Academica Clinceni va face plângere către organele abilitate pentru că interlopii au amenințat persoane din conducerea clubului.
Domnul Ion Ştefan Chirilă este obligat să respecte indicațiile conducerii clubului, conform contractului de activitate sportivă semnat. Conducerea clubului a stabilit un program de pregătire care i-a fost transmis. El trebuie să pregătească jucătorii seniori şi chiar jucătorii juniori de perspectivă care pot să debuteze în viitorul foarte apropiat în Liga I.
În ceea ce priveşte situația preparatorului fizic, Roberto de Filippis, acesta nu s-a mai prezentat la niciun antrenament începând cu data de 1 decembrie 2021. Domnul de Filippis locuieşte în hotelul clubului, la câțiva metri de baza de pregătire, unde beneficiază de cazare şi masă asigurate gratuit. Lipsa dânsului de la şedințele de antrenament şi jocuri a adus prejudicii echipei. Jucătorii nu au beneficiat în această perioadă de serviciile unui preparator fizic şi astfel au apărut o serie de accidentări.

Leave a Reply