fbpx
holzmann paraschiv prezentare

Completăm linia defensivă

Pentru Academica Clinceni a fost un weekend extrem de încărcat. Pregătiri intense pentru plecarea în cantonament, meci amical cu CSA Steaua, dar și multe negocieri pentru prelungirea unor contracte sau înțelegerea cu noi jucători.
Astăzi putem să vă anunțăm ca echipa noastră are încă un fundaș. Este vorba de Marcel Holzmann. Un jucător în vârstă de 30 de ani, care a evoluat în precedentele trei sezoane pentru FC Botoșani.
Marcel Holzmann a crescut la academia de fotbal a celor de la Red Bull Salzburg. A fost și la echipa secundă a lui Bayern Munchen. A jucat apoi în campionatul Austriei, la Lustenau, St. Polten și Admira Wacker, după care a ajuns la FC Botoșani.

Sunt fericit că am semnat cu Academica Clinceni. Motivele pentru care am ales să vin la Clinceni sunt evidente. Toată lumea a văzut performanța din sezonul precedent. A fost un rezultat extraordinar, locul 5. Iar când am primit oferta nu am stat pe gânduri. Pentru mine a fost simplu să iau această deicizie. Îmi place modul în care echipa s-a exprimat pe teren sezonul trecut. Îmi place mult stilul în care lucrează antrenorul. Am urmărit evoluția echipei și mi-a lăsat impresia că există și un grup foarte unit aici, la Clinceni, o familie. Cred ca ăsta a fost și unul dintre atuurile echipei. Pentru sezonul care urmează îmi doresct ca, în primul rând, să fiu sănătos, și, în al doilea rând, să ajut cât de mult echipa prin evoluția mea. Cred mult în acest proiect. Avem mulți jucători cu calitate în echipă. Jucători tineri și jucători cu multă experiență și, bineînțeles, un antrenor tânăr foarte bun, care vrea să jucăm fotbal. Sunt convins că vom putea repeta perfomanța din sezonul precedentMarcel Holzmann, fundaș Academica Clinceni

Leave a Reply