fbpx

Bronz în Cupa României

Academica Clinceni Esports a obţinut medalia de bronz în Cupa României, competiţia de fotbal virtual Pro Clubs 11v11. În meciul pentru locul 3, Academica a trecut cu 3-2 de formaţia VPL Reddogs. Şi pentru că sezonul tocmai s-a încheiat putem să ne mândrim şi cu câteva premii individuale. Enrico Bartoş este golgheterul Ligii a II-a, iar Lucian Vizitiu a fost cel mai bun portar din eşalonul secund. Vladoi Marian, al treilea pasator, iar Darius Emil locul 3 ca fundaș central.

Am reuşit să promovăm şi să fim în top 3 în României (din nou). Suntem în Liga 1 şi am obținut locul 3 în Cupa Romaniei VPL. În Liga a II-a am avut un sezon greu. Am fost pe prima poziţiea aproape tot campionatul, dar băieții de la Dacia Unirea Braila eSports s-au dovedit mai buni ca noi şi ne-au bătut atât în campionat cât şi în Cupa României. Pe aceasta cale doresc să-i felicit!
În ceea ce ne privește pe noi, abia așteptăm să debutăm în prima ligă şi să ne batem pentru top 5. Suntem o echipă nouă cu ambiții mari, suntem muncitori şi avem determinarea necesară pentru a face performanţă.
Reprezentăm Clinceni cu tot dragul şi sperăm să facem staff-ul mândru de performanţele noastre
Lucian Vizitiu, manager Academica Clinceni Esports

Leave a Reply