fbpx

Atacant nou pentru Academica Clinceni

Academica Clinceni are un nou atacant – Cristian Gavra. Jucătorul în vârstă de 28 de ani a semnat un contract valabil pe două sezoane. În ultimii trei ani, Cristian Gavra a jucat la Universitatea Cluj, pentru care a marcat 28 de goluri în 72 de meciuri. A început fotbal la Gloria Arad, după care a făcut pasul la Academia Gheorghe Hagi și inevitabil către Viitorul. A mai evoluat în Liga I și pentru Gaz Metan Mediaș.

Este un pas important pentru mine. O șansă de a juca din nou la Liga 1. Mă bucur foarte mult că am ales acest proiect și îmi doresc să avem multe momente de bucurie în acest sezon. Pe plan personal îmi doresc, în primul rând să fiu sănătos, să mă integrez cât mai repede în noul colectiv și să revin cât mai repede la o formă bună de joc. După performanța foarte bună din sezonul trecut, normal că accederea în playoff este principala dorință colectivă. Îmi doresc și un parcurs foarte bun în Cupa RomânieiCristian Gavra, atacant Academica Clinceni

Cristian Gavra a reușit deja să marcheze pentru Academica Clinceni. Noul atacant a marcat ambele goluri ale echipei noastre în meciul CSA Steaua – Academica Clinceni 1-2.

Leave a Reply