fbpx

Acreditări de presă pentru partida Academica – Sepsi OSK

Reluarea campionatului intern, în concordanță cu restricțiile impuse de fondul pandemiei de Covid-19 aduce norme speciale și pentru reprezentanții mass-media acreditați pe stadioanele din Liga 1.
Astfel, la meciuri, în afara deținătorilor de drepturi TV, vor putea fi prezenți doar 10 jurnaliști la masa presei și 5 fotografi în spatele porților, a anunțat Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) într-o anexă la Regulamentul Media pentru sezonul competițional 2019-2020.

Cereri de acreditare, tabel nominal la porțile de acces în stadion

Cererile de acreditare pentru partida Academica Clinceni – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, din etapa 7 a Ligii I – Playout, programată miercuri, 1 iulie 2020, ora 17, trebuie trimise pe e-mail la adresa media@academica-clinceni.ro până marți, 30 iunie, ora 12:00.
Cererea de acreditare nu este echivalentă cu acordarea acreditării din cauza numărului limitat de locuri: 10 la masa presei, respectiv 5 la fotografi.
Vom face tot posibilul ca repartizarea să ajute instituțiile media să-și desfășoare activitatea. Toate instituțiile fără drepturi tv/radio vor primi câte o acreditare – și, doar dacă rămân locuri libere vor primi și a doua acreditare.
Persoanele implicate în organizarea jocului la stadion (inclusiv reprezentanții mass-media) vor trece printr-un filtru epidemiologic (chestionar, termometrizare) înainte de a pătrunde în tribunele Clinceni Arena. 

Conferința de presă organizată cu reprezentanții mass-media după fiecare meci, precum și interviurile din zona mixtă sunt interzise pentru a evita riscul de infectare a antrenorilor sau a jucătorilor. 
Academica Clinceni va organiza o altfel de conferință de presă, la care vor fi prezenți doar antrenorul principal și ofițerul de presă al clubului, alături de un operator tehnic al deținătorilor de drepturi TV. În anexa la Regulamentul Media pentru sezonul competițional 2019-2020, emisă de Liga Profesionistă de Fotbal se specifică faptul că ofițerul de presă este persoana care va primi întrebările de la reprezentanții de presă acreditați pentru meciul respectiv și le va transmite antrenorului principal. Ca regulă, întrebările primite de la deținătorii de drepturi TV au prioritate. După terminarea conferinței, LPF va furniza materialul video către cluburi și către reprezentanții presei prezenți la meci. Ofițerul de presă va furniza numerele de telefon și adresele de e-mail ale reprezentanților mass-media către LPF înainte de începerea meciului.

Leave a Reply