fbpx

Acreditări de presă pentru partida Academica Clinceni – FC Agreş

Protocolul pentru desfăşurarea competiţiilor emis de FRF conţine norme speciale și pentru reprezentanții mass-media acreditați pe stadioanele din Liga 1.
– vor putea fi ocupate doar 50% din locurile disponibile pentru jurnalişti la masa presei
– 16 fotografi în spatele porților, pe colțurile terenului (maximum 4 fotografi pe un colț)
– masca de protecție este obligatorie pentru jurnaliști pe toată durata prezenței acestora în stadion

Jurnaliştii care doresc să se acrediteze la partida Academica Clinceni – FC Argeş, din etapa 9, Casa Liga I, programată duminică, 19 septembrie, de la ora 13:30pe Stadionul Dinamo, sunt rugaţi să trimită solicitările nominal pe adresa de e-mail media@academica-clinceni.ro până sâmbătă, 18 septembrie, la ora 12. Cererea de acreditare nu este echivalentă cu acordarea acreditării din cauza numărului limitat de locuri.

După ce le-a fost aprobată cererea de acreditare, pentru a avea acces în stadion, toți reprezentanții presei care participă la meci trebuie să mai îndeplinească una dintre condițiile:
– să fie vaccinați împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de
vaccinare.
– să prezinte rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negative certificat al unui
test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.
– să se afle în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.

Documentele medicale care atestă apartenența la una dintre cele trei categorii de mai sus vor fi prezentate la stadion împreună cu legitimaţia de presă şi a unui document de identitate.

Leave a Reply