fbpx

Academica s-a înțeles cu un mijlocaș de națională

Academica Clinceni completează și compartimentul median. Sub comanda lui Ilie Poenaru a ajuns și Eugeniu Cebotaru. Mijlocașul moldovean a jucat în ultimele șase sezoane la Sibir Novosibirsk (Rusia). Eugeniu Cebotaru este și internațional moldovean, jucând pentru reprezentativei țării sale în acest an în patru meciuri. În România a mai evoluat pentru Ceahlăul Piatra Neamț din 2007-2012.

Sunt foarte bucuros să revin în campionatul României. Și am onoarea să fac parte din familia Academica Clinceni. Am întâlnit o familie adevarată și un colectiv extraordinar de unit și dornici de muncă. Toate gândurile sunt deja la campionat, îmi doresc să avem rezultate cât mai bune în Liga I. Mulțumesc mult stafului tehnic și echipei pentru încrederea acordată. Prioritatea și dorința mea este să ajut echipa să îndeplinim obiectivele și să bucurăm suporterii noștri cu rezultate cât mai bune – Eugeniu Cebotaru, mijlocaș Academica Clinceni

Următorul test pentru Eugeniu Cebotaru este sâmbătă, de la ora 10, când Academica Clinceni va juca un meci amical împotriva Concordiei Chiajna.

Leave a Reply