fbpx

Academica, pregătită pentru testul cu Metaloglobus

Academica Clinceni va întâlni, sâmbătă, de la ora 11, în etapa 31 a Ligii a II-a, formația Metaloglobus București. O echipă schimbată mult în pauza de iarnă. În ultimul meci din 2018 a pierdut cu 9-1 la Bacău. Dar în noul an, pe banca tehnică a venit Laszlo Balint, antrenor care pregătise Sportul Snagov în prima parte a campionatului. Metaloglobus a pierdut un singur meci în nouă runde, în deplasarea precedentă, de la ACS Poli Timișoara (0-1). Aceste este și singurul joc în care nu a marcat.

Echipa noastră o cunoașteți deja. În aceste zile a fost în centrul atenției. Era de așteptat să stârnim interes, reușind un parcurs atât de consistent în acest an și ocupând fotoliul de lider în Liga a II-a. În 2019, Academica Clinceni a pierdut doar două puncte. După 30 de etape, a strâns 70 de puncte, a obținut 23 de victorii, a marcat 63 de goluri și a primit doar 17. În ultime cinci etape poarta echipei noastre a rămas intactată, în timp ce în dreptul golurilor marcate apare numărul 15.

Astfel, sunt toate premisele ca partida să fie una spectaculoasă. Se anunță și o asistență numeroasă în tribune, ținând cont că meciul nu este transmis de nicio televiziune.

Leave a Reply