fbpx

Academica, lider în Liga 2 și în semifinalele SuperCupei #jucămdeacasă

Aflată la primul sezon de Pro Clubs, Academica are un debut foarte bun. După primele 8 runde, echipa noastră de eSports ocupă prima poziție în liga secundă din România, cu 21 de puncte și un golaveraj de 27 – 4.

În Supercupa #jucămdeacasă, Academica a trecut în semifinale în urma a două meciuri foarte închise împotriva Rapidului. Calificarea s-a decis în retur, când echipa noastră s-a impus cu 1-0, după ce în primul joc scorul a fost 0-0.

Un alt duel cu Dinamo

Urmează o nouă confruntare cu Dinamo. Este al șaptelea duel cu echipa din „Ștefan cel Mare” în acest sezon. Până acum au fost trei jocuri în Liga I, unul în Cupa României, unul în eLiga I și o întâlnire în eCupa României (best of 3, s-au jucat trei meciuri).

Până la cele două confruntări cu Dinamo, din semifinalele SuperCupei #jucămdeacasă vrem să vi-l prezentăm pe un alt jucător al echipei de Pro Clubs.

Lorenzo, un nume greu în Pro Clubs

Este vorba de Lorenzo Brozbu. A început cu seria FIFA09, iar în modul Pro Clubs joacă începând cu FIFA17. Până acum a adunat două titluri în Liga 1, două trofee ale Cupei României, o Super Cupă a României, fiind de două ori ales în echipa sezonului.

Sunt un jucător de profil ofensiv. Am calitățile necesare să evoluez în atac, pe orice poziție. Acum fac parte din ceea ce vrem să fie cea mai bună echipă din România. Joc alături de cei mai buni playeri, iar împreună, sunt sigur, vom reuși să a realizăm performanțe notabile chiar și pe plan internaționalLorenzo Brozbu, Academica Clinceni eSPorts

Leave a Reply