fbpx

Academica Clinceni ramane pe podium

Academica Clinceni – Chindia Târgovişte 0-1. Un rezultat care ne duce pe locul 3 al Ligii a II-a. Chindia a confirmat din startul jocului statutul de candidată la promovare. Nu a venit să închidă jocul, ci să atace. Cherchez s-a dovedit a fi cel mai periculos adversar. După ce Vâlceanu i-a parat excelent un şut puternic, mijlocaşul Chindiei l-a găsit de două ori cu mingi bună în careu pe Florea, dar tabela a rămas nemodificată. Mai trebuie consemnată încă o paradă a lui Vâlceanu, după o lovitură de cap, de la 8 metri, a aceluiaşi Florea.

După debutul în corzi, jucătorii lui Ilie Poenaru au reuşit să pună presiune pe careul advers. Au apărut astfel şi ocaziile. Stoica, Robert Ion, dar şi Alexandru Nicola Au fost aproape de a puncta. Singurul gol al meciului a fost marcat tot în urma unei combinaţii Florea-Cherchez. Ultimul a înscris cu un şut la colţul lung. Repriza secundă s-a disputat sub controlul echipei noastre. Academica Clinceni a reuşit să marcheze în minutul 56, dar bucuria a durat câteva secunde. Până când centralul a văzut semnalizarea asistentului. Astfel golul lui Răzvan Patriche a fost anulat pe motiv de offside. Chiar dacă adversarii au încercat să lovească pe contraatac, nu poate fi consemnată decât o ocazie în dreptul lor. Liviu Mihai a reluat cu capul din centrul careul, iar mingea a lovit transversala. Nu putem spune că Vâlceanu era bătut, pentru că mâna sa acoperea spaţiul de sub punctul unde mingea a lovit bara.

Până la final, au mai trecut pe lângă egalare Mihai Dobrescu şi Robert Ion. S-au pierdut trei puncte, dar putem spune că echipa s-a ridicat la un nivel foarte bun. S-a bătut de la egal la egal cu o candidată solidă la promovare, chiar dacă tabela de marcaj a consemnat o înfrângere. În foarte multe momente, echipa noastră a dominat jocul şi a împins adversarul către propriul careu.

 

Leave a Reply